Apatinac uhapšen zbog pretnji voditeljki TV Pink Jovani Jeremić Apatinac uhapšen zbog pretnji voditeljki TV Pink Jovani Jeremić
ponedeljak, 08 avgust 2022 05:25

Apatinac uhapšen zbog pretnji voditeljki TV Pink Jovani Jeremić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i uhapsili S.M. (26), osumnjičenog da je novinarki televizije Pink, Jovani Jeremić upućivao uvredljive i preteće poruke putem jedne društvene mreže.

-Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi se u policijskom saopštenju.

Pojedini mediji, među kojima je i „Kurir“, navode da je osumnjičeni iz Apatina, te da je negirao izvršenje ovog krivičnog dela.

Po pisanju ovog lista, voditeljka je dobijala poruke u kojima joj se preti uništenjem „jer je sa nama uvek Nevolja“, potom da ne misli da ako je Velja pao, da oni nisu podelili pozicije i da bi trebalo da kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu, jer će, u suprotnom, „narod jesti žito na njenoj sahrani“.

Izvor: apatiskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.