Pucnjava u blizini prihvatnog centra za migrante u Somboru, jedna osoba ranjena Pucnjava u blizini prihvatnog centra za migrante u Somboru, jedna osoba ranjena
petak, 24 jun 2022 06:10

Pucnjava u blizini prihvatnog centra za migrante u Somboru, jedna osoba ranjena

U somborskom naselju Šikara, u blizini prihvatnog centra za migrante, u ranim poslepodnevnim satima došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, a jedna osoba je ranjena, potvrđeno je za N1 u policijskoj upravi Sombor. Kako je za N1 rečeno u policiji, prvo je došlo do tuče među migrantima, a potom je upotrebljeno i oružje.

Na snimku koji je dostavljen redakciji N1 vidi se grupa od nekoliko desetina migranata u neposrednoj blizini prihvatnog centra, i čuju se četiri hica iz vatrenog oružja.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o obračunu različitih grupa migranata, koji je eskalirao u sredu uveče u naselju Šikara.

Prema nepotvrđenim informacijama, prilikom prvog okršaja upotrebljeno je hladno oružuje, a na teren je tada izašla ekipa hitne pomoći i policijska patrola.

Izvor: N1

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...