četvrtak, 23 jun 2022 07:49

TRETMAN SUZBIJANJA KOMARACA IZ VAZDUHA I SA ZEMLJE OD 27. JUNA

Obaveštavamo građane Grada Sombora da će od 27.06.2022. godine preduzeće „ORIS“ d.o.o. Sombor i „Ciklonizacija“ AD sprovesti tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha na području priobalne zone Dunava i naseljenih mesta Bezdan, Kolut, Bački Breg i Bački Monoštor.

Tretman će se sprovoditi preparatom na bazi aktivne materije lambda-cihalotrin.

Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja.

Dejstvo preparata traje tri dana.

Takođe će se u istom periodu izvršiti i tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje u istim naseljenim mestima ULV tehnikom, preparatom na bazi aktivne materije deltametrin.

Navedeni preparat je štetan za pčele, te se mole pčelari da zašite ili izmeste svoje košnice.

Telefon, dostupan za sva pitanja, je: 025/ 5155055.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.