Sombor za finale auto kros discipline Sombor za finale auto kros discipline
subota, 18 septembar 2021 06:52

Sombor za finale auto kros discipline

Trećeg vikenda septembra AMSK „025“ na periferiji Sombora organizovaće finalno takmičenje auto kros discipline koje će se bodovati za nacionalni šampionat Srbje i otvoreno prvenstvo Srbije.

„Nagrada Sombora 2021“ okupiće više od 60 takmičara u svim raspisanim klasama sa licenacama Sportskog auto karting saveza Srbije, sa mogućnošću učestvovanja takmičara iz zemalja u okruženju.

Subota od ranih prepodnevnih sati predviđa tehnički prijem i verifikaciju takmičara. Od 11 do 12 sati biće održan slobodan trening bez merenja vremena. U 12.15 časova počinju zvanični treninzi o klasama. U 17 sati je zakazana prva kvalifikaciona trka.

Nedeljni takmičarski program počinje u 8.30 sati drugom kvalifikacionom trkom, da bi dva sata kasnije startovala treća trka. Polufinalna vožnja zakazana za 13 časova, a finalana u 14 sati. Svečano proglašenje i dodela nagrada biće upriličeni u 16. 30 časova.

Izvor: Plumrace.com

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Kinder toblerone

    Deserti 26. 11. 2021.

    Kinder toblerone Za kinder toblerone masa je ista kao kod rafaelo kuglice do dodavanja kokosa. Izuzimamo ga i dodajemo čokoladu. Divan ukus, drugačiji od[…]

    Read more...