Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Protekle nedelje čak 12 povređenih saobraćajnim nesrećama. Deset vozača zadržano na trežnjenju. Protekle nedelje čak 12 povređenih saobraćajnim nesrećama
utorak, 17 novembar 2020 05:26

Protekle nedelje čak 12 povređenih saobraćajnim nesrećama. Deset vozača zadržano na trežnjenju.

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i 10 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je deset vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jednasaobraćajna nezgoda. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 196 prekršajnihnaloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje