Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Nastavak saradnje grada sa dečijim festivalom „Srbija u ritmu Evrope“ Nastavak saradnje grada sa dečijim festivalom „Srbija u ritmu Evrope“
sreda, 28 oktobar 2020 07:04

Nastavak saradnje grada sa dečijim festivalom „Srbija u ritmu Evrope“

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica sastali su se danas sa predstavnicima organizacije „Srbija u ritmu Evrope“, direktorom festivala Davidom Makevićem i šefom protokola organizacije „Srbija u ritmu Evrope“ Lazarom Veselinovićem.

Povod sastanka je nastavak saradnje i učešće predstavnika Grada Sombora na dečijem festivalu „Srbija u ritmu Evrope“ koji će se održati 2021. godine.

Direktor festivala David Makević rekao je da će se festival naredne godine održati u formatu koji će biti sličan ovogodišnjem i da će učesnici imati podršku ambasade zemlje koju predstavljaju na ovom muzičko-scenskom takmičenju.
Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković ovom prilikom istakao je da će Grad Sombor nastaviti saradnju sa festivalom i imati svog predstavnika naredne godine, a da je osnovni cilj da deca budu zadovoljna i da uživaju u učešću.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje