Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
utorak, 27 oktobar 2020 05:31

Pozivaju se građani da učestvuju u javnoj raspravi o nacrtu odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta

Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora.

Javna rasprava traje od 26. oktobra do 10. novembra 2020. godine, u tom periodu građani mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare u vezi sa nacrtom Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora, u pisanom obliku na adresu: Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša br. 1, 25101 Sombor, ili u elektronskom obliku na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 10.11.2020.g. do 08:00 časova.

Nakon završetka javne rasprave održaće se javna prezentacija nacrta Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora, 10. novembra 2020. godine u sobi 142 zgrade Županije,u periodu od 10.00 do 11.00 časova.

Javni poziv i nacrt Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora možete da pogledate ovde

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje