ponedeljak, 13 novembar 2023 06:59

CEKOS poziva mlade Zapadnobačkog okruga da učestvuju u projektu “We are the KEY”

U toku su prijave za učešće na projektu “We are the KEY”, koji obuhvata kamp koji će biti realizovan u Ekološkom centru “Radulovački” u Sremskim Karlovcima. Prvi deo kampa će biti održan u novembru i to od 25.11. do 28.11.2023, dok će drugi deo kampa biti održan u februaru 2024. godine.

-Ukoliko si mlada osoba i imaš između 15 i 30 godina, pripadnik/ca nacionalne mlanjine, povratnik/ca ili žena i imaš do 40 godina, a pri tome živiš u selu (ruralnom području) na teritoriji Zapadnobačkog okruga i sa svojom ekipom želiš da učiniš mesto u kome živiš bolјim, onda je ovo poziv baš za tebe!

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta organizuje kamp u okviru projekta pod nazivom “We are the KEY” gde ćeš uz pomoć trenera i mentora naučiti kako da svoje ideje pretvoriš u omladinsku inicijativu, a nakon kampa uz pomoć mentora svoju inicijativu pretvoriš u stvarnost i svoju lokalnu zajednicu učiniš bolјim mestom za život, stoji u pozivu.
Učesnici će imati priliku da se upoznaju i povežu sa 24 mlade osobe iz Zapadnobačkog okruga koje imaju zajedničku želјu za bolјom i kvalitetnijom sredinom u kojoj žive. Tom prilikom, kroz različite igre, radionice i obuke, zajedno sa trenerima će obrađivati teme poput analize lokalne zajednice, rad u timu, pisanje projektnog predloga, planiranje budžeta, upravlјanje finansijama i slično, a sve u cilјu sticanja znanja koja su potrebna da svoje ideje pretvore u stvarnost.

Prijave za kamp su otvorene do 15. novembra u 12 časova. Više informacija o samom pozivu, kao i formularu za prijavu mogu se pronaći NA LINKU.

Kamp se relizuje u okviru projekta “We are the KEY” koji je podržan u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.