utorak, 03 oktobar 2023 05:35

Prvi presek liste privrednih subjekata za sprovođenјe mera energetske sanacije

Na osnovu Javnog poziva za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Sombora, objavlјena je prva lista izabranih privrednih subjekata, kojima će se građani, koji ispunjavaju uslove za dodelu sredstava za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća ili stanova, moći obratiti za dobra ili usluge.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju privredni subjekti koji vrše isporuku i radove na ugradnji materijala, opreme i uređaja koji su predmet mera energetske efikasnosti i koji posluju minimum dve godine.

Javni poziv će trajati do utroška finansijskih sredstava za realizaciju projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, a najkasnije do 30. 11. 2027. godine.

Lista privrednih subjekata će biti redovno ažurirana, a trenutnu listu možete pogledati klikom na link ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.