nedelja, 01 oktobar 2023 05:17

Vatreno krštenje za Jokićev klub u KLS: Džoker primio 104 poena, pa izgubio od kraljevačke Sloge u Somboru

Košarkaši "Džokera" iz Sombora poraženi su na svom debiju u Košarkaškoj ligi Srbije u Hali "Mostonga" na domaćem terenu. Prošli su momci sa samog severozapada Bačke vatreno krštenje protiv Sloge iz Kraljeva koja je večeras bila izuzetno napadački efikasna i nadmašila je kotu od 100 poena - 98:104.

Osim starta meča tokom kojeg je Džoker imao čak i solidnu rezultatsku zalihu, ostatak je pripao igračima Sloge koji su preokrenuli rezultat u svoju korist i konstantno ga uvećavali tokom druge i treće četvrtine.

Najveća zaliha koju su imali bila je +17 tokom treće i početkom četvrte četvrtine, ali se domaćin nekako probudio u završnici i uspeo je da uvede meč u penal završnicu.

Međutim, košarkaši Sloge ostali su mirne ruke i na kraju su bez problema slavili trijumf na teškom gostovanju pred punom dvoranom.

Podsetimo, Džoker je klub iza kojeg stoji porodica Nikole Jokića, našeg najboljeg košarkaša, a na mestu predsednika nalazi se upravo Nikolin otac. Sa ambicioznim projektom ušli su u novu sezonu gde se nadaju da će somborsku košarku predstaviti na lep način.

Najefikasniji u timu Džokera večeras bio je Jugović sa 22 poena, Simons je dodao dva manje, dok je Krstanović postigao 17. U pobedničkom timu istakao se Simenunović sa 25 poena, a pratio ga je Pavić sa 17.

U drugom meču večeri, užička Sloboda poražena je od Novog Pazara u dvorani "Veliki Park" posle preokreta u poslednjoj četvrtini - 83:90.

Pazarce je do trijumfa vodio Lamont Bojd sa 16 poena, dok su po dva manje dali Nemanja Nikolić i Dejl Harvi. Na drugoj strani, za Slobodu su se istakli Mihailo Mušikić, nekadašnji igrač Mege, sa 16 poena, odnosno Luka Aksentijević sa 14 poena.

Izvor: Telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.