nedelja, 03 septembar 2023 07:14

Crvena zvezda dovela talentovanog centra iz Sombora

CRVENA zvezda je pokazala da misli i na budućnost kluba. Crveno-beli su angažovali talentovanog centra Stefana Marjanovića.

Šampion Srbije je potvrdio da je jedan od najtalentovanijih centara Evrope stigao na Mali Kalemegdan.

On je rođen 04.09.2007. godine u Somboru, visok je 210 centimetara i predstavlja veliku budućnost srpske košarke i Crvene zvezde.

- Odlikuje ga izvanredna igra u oba pravca i ogroman potencijal koji će moći dalje da razvija igrajući u sistemu KK Crvena zvezda - saopštio je beogradski klub.

Marjanović je ugovor sa Zvezdom potpisao u četvrtak.

- Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde predstoji mi izuzetno naporan rad u narednom periodu, takođe i uložen trud kako bih jednog dana došao do prvog tima Crvene zvezde što mi je cilj. Pre toga puno rada, treninga, utakmica kako bih sa svojim timom stizao do pobeda i titula - istakao je mladi centar.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Fizička aktivnost je važna. Međutim, određena zdravstvena stanja, poput hipertenzije, mogu učiniti neke oblike vežbanja ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.