utorak, 25 jul 2023 05:18

Novi Pazar šalje finansijsku pomoć Somboru zbog nevremena u visini od pola miliona dinara

Gradsko veće Novog Pazara, na današnjoj sednici, donelo je odluku da finansijski pomogne gradove, koji su minulog vikenda, pretrpeli najveću štetu od olujnog nevremena.

Po 500.000 dinara, za sanaciju štete, uputiće Novom Sadu, Somboru i Kraljevu.

“Novi Pazar na ovaj način nastavlja tradiciju pružanja podrške drugima, ne zaboravljajući da je u mnogim teškim momentima Novopazarcima pomoć iz okruženja bila više nego dragocena” – navodi se u saopštenju novopazarskog Gradskog veća.

Nevreme je nanelo veliku štetu na stambenim i javnim objektima, energetskoj infrastrukturi i poljoprivrednim usevima.

Slobodno vreme

Lifestyle

Heliko bakterija – Helicobacter pylori (HP) je veoma sitan, u obliku zapete, izrazito pokretan i Gram negativan bacil. ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.