utorak, 25 jul 2023 05:16

Obaveštenјe građanima o prikupljanјu informacija o nastaloj šteti usled vremenskih neprilika na teritoriji grada Sombora

Gradsko veće Grada Sombora je na 163. Sednici formiralo Komisiju za procenu štete i potreba na građevinskim objektima i polјoprivrednim zemlјištima nakon elementarnih i drugih nepogoda i to u danima 13. i 21. jula 2023. godine, na teritoriji grada Sombora.

Građani mogu da prilože informacije o pretrplјenoj šteti popunjavanjem podataka u Obrascu, i to svakog radnog dana od 8 do 15 časova, putem brojeva telefona: 066/833-12-02 i 025/468-130. Za prijavu štete, građani mogu doći i lično u mesnu zajednicu u naselјenom mestu u kojem žive ili u zgradu Županije, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor, u kancelariju br. 154. Prijava štete se može obaviti i elektronskim putem, slanjem popunjenog Obrasca na sledeću elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Elektronski možete preuzeti Obrazac ovde.


Nakon popunjenog Obrasca, formirana Komisija izlazi na mesto prijavlјene štete.
Molimo građane da unapred pripreme podatke za unos u Obrazac za prijavu štete.

Slobodno vreme

Lifestyle

Heliko bakterija – Helicobacter pylori (HP) je veoma sitan, u obliku zapete, izrazito pokretan i Gram negativan bacil. ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.