petak, 21 april 2023 07:36

ČULO SE DO SOMBORA: Jokić dobio žestok šamar, pa ušao u rat sa sudijama

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Minesotu sa 122:113 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi.

Nagetse su predvodili Džamal Marej i Nikola Jokić. Srpski centar je u svom jubilarnom, 50. plej-of meču upisao 27 poena, 9 skokova i 9 asistencija, dok je najefikasniji u timu Denvera bio Džamal Marej sa 40 poena, koji je tako skinuo pritisak sa povređenog Jokića.

"Vukovi su na sve načine pokušavali da zaustave momka iz Sombora.

U jednom trenutku u trećoj četvrtini, Rudi Gober je u pokušaju da odigra odbranu na prljav način udario Jokića. On je u želji da ga izblokira rukom tresnuo Nikolu po faci iako deluje da nije morao toliko da je spušta. Šamar se čuo do Sombora.

Jokić je završio na zemlji držeći se za nos, ali sudije nisu ništa dosudile, što je razbesnelo dvostrukog MVP-ja koji je ušao u raspravu sa njima.

Gober je čitav meč igrao prljavu odbranu, ali nije mogao da zaustavi MVP-ja.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Danas je Đurđevdan, praznik koji nosi uspomenu na Svetog Đorđa i označava granicu između zime i leta. Međutim, dok budet...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.