nedelja, 02 april 2023 08:01

R. Ž. iz Sombora tvrdi: VIDOVITA NELA NAM JE UZELA 1.250 EVRA NA PREVARU: Rekla je da će nam skinuti magiju sa sina i vratiti pare, a onda je nestala!

Redakciji Kurira javio se R. Ž. iz Sombora koji živi u Nemačkoj tvrdeći da je žrtva organizovane grupe na čijem je čelu Vidovita Nela, vidovnjakinja koja mu je na prevaru uzela 1.250 evra!

Kaže da je u problem došao nakon što mu je jedna poznanica rekla da je njegov sin (16) nemiran u školi jer ga je neko zamađijao!

- Hteo sam najbolje za svoje dete i pričao sam s našim ljudima u Nemačkoj. Jedna žena mi je rekla da mi je dete možda nestašno jer mu je neko nešto "napravio" i dobili smo broj Vidovite Nele. Supruga ju je pozvala, a ta Nela joj je rekla da rade s pravoslavnom crkvom u Somboru, da imaju njihovu podršku. Bila je baš uverljiva. Prvi put je tražila 250 evra, i te pare smo joj uplatili preko Rija mani transfera. Sutradan nam je rekla da mora da nastavi s radom na skidanju magije i da je od crkve tražila da joj se dostavi neko platno iz Jerusalima koje joj treba za sledeći obred. Rekla je da to košta oko 4.000 evra, ali da joj uplatimo odmah bar deo. Sve se dešavalo u jednom danu, u utorak 28. marta. Kad pare legnu crkvi, rekla je, ona će moći da uzme to platno nakratko, da uradi obred, vrati ga u crkvu, a nama vrati pare. Poverovali smo u to... - priča prevareni čovek.

Čekali su da im se vrati novac, ali to se nije desilo...

- Verujem da više ljudi stoji iza ove prevare jer mi je rekla da uplatim novac Aleksandri B., koja je takođe iz Sombora. Imam imena, prezimena, adresu, ali na telefon se više ne javljaju, a mi živimo u inostranstvu i ne mogu da dođem do njih. Dali smo joj ukupno 1.250 evra. Pozvao sam crkvu u Somboru, a oni su mi rekli da ne sarađuju s vračarama i da je u pitanju prevara! Pozvao sam i policiju, ispričao šta nam se desilo, dao sam im sve podatke koje sam imao i rekli su mi da će proveriti moj slučaj - kaže čitalac Kurira, navodeći da je odlučio da otkrije svoju priču kako bi uticao na ljude da ne nasedaju na ovakve laži, kako im se ne bi desilo što i njima...

Izvor: kurir.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.