četvrtak, 17 novembar 2022 06:24

Pozivno pismo Kancelarije za ruralni razvoj Vojvodine

Kancelarija za ruralni razvoj Vojvodine poziva zainteresovane polјoprivredne proivzođače da se prijave na radionice u oblasti polјoprivrede.

Radionice će se održavati u decembru 2022. godine, a na obuke mogu da se prijave svi koji žele da u okviru svog domaćinstva pokrenu ili unaprede sopstvenu polјoprivrednu proizvodnju.

Teme koje će biti obuhvaćene u okviru programa su:
- Zadrugarstvo i umrežavanje polјoprivrednih proizvođača
- Marketing i plasman polјoprivrednih proizvoda
- Aktuelni konkursi i subvencije, sa konkretnim primerima aliciranja

Pomenute aktivnosti se sprovode u okviru projekta „održiva polјoprivreda za održivi razvoj“, a koji finansira Ministarstvo polјoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u 2022. godini u okviru podrške udruženjim građana vezanim za polјoprivredu i ruralni razvoj.

Svi zainteresovani mogu da se prijave pozivom na broj 062516610 ili slanjem ličinih podataka i motivacionog pisma u slobodnoj formi na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Slobodno vreme

Lifestyle

Realno, na svetu je zaista malo globalnih automobila. Na primer, Toyota Corolla je najprodavaniji automobil u istoriji a...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.