sreda, 08 februar 2023 06:14

Kup Srbije pripao rvačima somborskog Radničkog

 

Proteklog vikenda je u Subotici je održan Kup Srbije za pionire (U15) u rvanju grčko – rimskim stilom. Rvači somborskog „Radničkog“ su nastupili sa deset takmičara i osvojili osam medalja.

Najuspešniji među njima bio je David Mazinjanin u kategoriji do 62 kg koji je sa četiri ubedljive pobede tušem osvojio zlatnu medalju.

Kristian Dobi je prva tri meča pobedio, da bi u finalu izgubio i osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 48 kg. Srđan Todorović u kategoriji do 85 kg posle dve pobede tušem u finalu gubi i osvaja takođe srebrnu medalju.

Nikola Gunj u najtežoj kategoriji do 100 kg sa tri pobede ulazi u finale, gde gubi meč i osvaja srebrnu medalju. Ista odličja pripala su i Milošu Ranisavljeviću (41 kg) odnosno Nemanji Lončareviću (44 kg).

U kategoriji do 57 kg bilo je 18 takmičara, a Uroš Ilić sa tri pobede i jednim porazom osvaja bronzanu medalju, kao i Ilija Hinić u kategoriji do 38 kg. Bez medalja ostali su Mladen Batalo i Marko Mamula. Ekipa „Radničkog“ je u konačnom plasmanu bila najuspešnija u konkurenciji 21 ekipe iz cele Srbije. Somborci su osvojili 135 bodova, čak 40 boda više u odnosu na vicešampiona Šapca. Trećeplasirani Soko je takmičenje završio sa 93 boda.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.