utorak, 07 februar 2023 16:49

Raspisan drugi krug prikupljanјa ponuda za zakup gradskog građevinskog zemljišta koje se koristi kao poljoprivredno

Odelјenje za polјoprivredu i zaštitu životne sredine raspisalo je Oglas za prikuplјanje pisanih ponuda za davanje u zakup gradskog građevinskog zemlјišta koje je u javnoj svojini Grada Sombora a koje se koristi kao polјoprivredno zemlјište do privođenja planiranoj nameni u proizvodnoj 2022/2023. godini – drugi krug.

Za uzimanje u zakup gradskog građevinskog zemlјišta, koje se koristi kao polјoprivredno zemlјište, zainteresovana lica mogu da podnesu zatvorene pisane ponude, a javno nadmetanje sprovešće imenovana Komisija. Pravo na učešće u javnom nadmetanju ima fizičko lice sa prebivalištem u katastarskoj opštini na kojoj se nalazi zemlјište koje je predmet zakupa, kao i pravno lice koje je vlasnik polјoprivrednog zemlјišta u katastarskoj opštini u kojoj se nalazi zemlјište koje je predmet zakupa i ima sedište na teritoriji Grada Sombora.

Grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama, koje su predmet izdavanja u zakup, može se izvršiti na zvaničnom sajtu Geo Srbija- www.geosrbija.rs.

Sve o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji možete da pogledate na sledećem linku: Javni oglas za davanje u zakup gradskog građevinskog zemlјišta koje je u javnoj svojini Grada Sombora a koje se koristi kao polјoprivredno zemlјište do privođenja planiranoj nameni u proizvodnoj 2022/2023. godini

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u zgradi Gradske uprave grada Sombora (Županija), Odelјenje za polјoprivredu i zaštitu životne sredine, u kancelariji br. 55 – kontakt osoba Gordana Cvetićanin, svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 časova.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.