BRUTALNO OPLELA PO TEI TAIROVIĆ Maja Nikolić bez dlake na jeziku: Sebi pravi marketing!

Pevačica bez ustezanja prokomentarisala koleginicu: Dozvolila je da snima, a sad glumi sveticu!

Maja Nikolić prokomentarisala je potez koleginice Tee Tairović koja je burno reagovala na pitanje voditelja i tom prilikom napustila studio.

Tea je na pitanje o njenom eksplicitnom snimku koji je završio na mrežama bila vidno uznemirena i nije želela da komentariše, a voditelj ju je uporedio sa Severinom.
Foto: Rajko Ristić/Alo!
- Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu? - izjavila je Maja u emisiji "Grand magazin", pa prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

- Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru - izjavila je pevačica i dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja koleginica, ali da nije u istom košu s njima.

Foto: Printscreen/instagram
- Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija...ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku - poručila je Maja.

izvor:alo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.