Parfem koji Tamara Dragičević koristi celog života je jedan od najboljih na svetu

Glumica Tamara Dragičević godinama koristi jedan parfem koji se ubraja u najbolje na svetu.

Nijedan parfem nije savršen za svakoga, na vašoj koži neki će delovati izraženije i primamjiivije nego na nekom drugom, ali pojedini mirisi su iznova i iznova u vrhu lista najboljih na svetu.

Jedan od njih omiljeni je i glumici Tamari Dragičević.

Ona je još pre deceniju u jednom intervjuu kazala koji parfem stalno nosi.

„Gucci Guilty je parfem kome sam verna već duži vremenski period i ne verujem da ću ga skoro promeniti.“

Gucci Guilty je čuveni miris za žene.

 Za njega tvrde da ima onaj savršen spoj raznih aroma, da nikada ne može da dosadi, da nije ni pretežak ni presladak, da je jednostavno savršen.

Oni koji ga imaju kažu da ga nose i preko dana, i uveče, i za svečane prilike, i bez ikakvog povoda jer nije napadan, a opet ostavlja moćan pečat.

 Za to je zaslužan miks odabranih sastojaka.

Gornje note parfema Gucci Guilty su ružičasti biber, mandarina i bergamot, srednje note su jorgovan, breskva, geranijum, jasmin i crna ribizla, a baza su pačuli, amber, beli mošus i vanila.

To je orijentalni cvetni miris koji ima nekoliko izdanja, a dizajniran je za glamurozne, smele, hrabre i senzualne žene, one koje vole da se zabavljaju i uživaju.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.