Sajsi MC je ćerka poznatog srpskog PEVAČA čije hitove svi pevate - nikad ne biste pogodili o KOME je reč

Nasledila je muzički talenat od oca.

Može se reći da uopšte nije čudo što je reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, završila sa mikrofonom u ruci, budući da potiče iz muzičke porodice. Doduše, stilski nije nimalo povukla na svog oca, koji je poznat u rokenrol krugovima.

Otac popularne pevačice je Jovan Rašić, prvi pevač čuvenog benda Generacija 5. Ovaj Zaječarac bio je deo originalne postave grupe nastale 1977. godine, međutim, bend je napustio već krajem sedamdesetih, kada ga je nasledio mnogo poznatiji Goran Milošević.

Rašić je tada postao stomatolog, i tim poslom se bavio sve do penzije. Muzici se vraćao samo povremeno, ali ne u profesionalnom smislu.

 

Sajsi je tema svih medija nakon "Pesme za Evroviziju", gde je bila deo stručnog žirija.

Rašićeva je ovogodišnjoj pobednici dala maksimalnih 12 poena, a zamerke na njen račun potiču od onih koji su glasali za Anđelu Ignjatović, poznatiju kao Breskvica, kojoj je poznata reperka dala 0 poena.

- Tamo nisam došla da ocenjujem nečiju karijeru, već šta treba da ode na "Evroviziju". Nikada nisam bila u žiriju za ovako veliko takmičenje i to sam ozbiljno shvatila. Nikakvih pritisaka nije bilo i sve je proteklo na visokom nivou. Mrzim tu podelu na prvu i drugu Srbiju i mislim da je jako štetna. Ona toliko unazađuje ovo društvo, i ono je ranjeno. Ovakva vrsta jednog takmičenja da izazove toliku buru – ona je pokazatelj da nešto nije u redu. Ovo društvo nema viziju gde treba da ide već decenijama, pa se ide u najsuroviji kapitalizam - objasnila je Sajsi MC.

Izvor: sd.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.