OVE NAMIRNICE NIKAKO NE JEDE Ovo je dijeta Nataše Bekvalac, za mesec dana izgubila 10 KILOGRAMA Nataša Bekvalac Foto: Srbija Danas

OVE NAMIRNICE NIKAKO NE JEDE Ovo je dijeta Nataše Bekvalac, za mesec dana izgubila 10 KILOGRAMA

Prvih šest dana treba se pridržavati ove ishrane, dok sedmog dana je sasvim drugačije.

Pevačica Nataša Bekvalac je jedna od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni. Njen izgled je rezultat redovnih treninga i posebne ishrane koju je podelila sa javnošću.

Nataša, koja trenutno ima manje od 60 kg, je na Instagramu objavila svoj plan ishrane.

Dozvoljene namirnice:

Sve vrste mesa (osim masne svinjetine)
Mlečni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (npr. feta sir, jogurt, kačkavalj)
Povrće kao što su kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać
Jaja na sve načine
Orašasti plodovi (do šake dnevno)
Voda (2.5 l dnevno)

Namirnice koje treba izbegavati:

Pecivo
Voće (osim nedeljom)
Krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač
Grickalice, slatkiši, sokovi

Prvih šest dana treba se pridržavati ove ishrane, dok sedmog dana za doručak i ručak možete konzumirati testeninu, krompir i pirinač, ali bez slatkiša. Ako poželite desert, možete uzeti kašiku meda ili integralni keks. Nakon sedmog dana, ishrana bez ugljenih hidrata se nastavlja. Ova dijeta može pomoći u gubitku do 10 kilograma za mesec dana, a pored toga, efikasno sagoreva masti čuvajući mišićnu masu.

Izvor: sd.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Svaka žena je lepa, bez obzira na to koliko ima kilograma i koju veličinu odeće nosi, ali nijedna ne želi da izgleda pun...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.