SAŠKA KARAN NIKAD OTVORENIJE O NOVOM ALBUMU J. K.- Sok iz moje - Je očigledno pesma...!

Piše: Filip Mijatov

Saška Karan za naš portal o novom albumu J.K. Sok iz moje – je očigledno...

K. je naša srpska Madona. Ona je neko ko razbija standarde ko savršeno razume šou biznis. Ko to ne kapira ima prema njoj otpor i pogrešno mišljenje o njoj.
Poznavala sam joj majku sa kojom sam bila super i koja je bila stvarno divna žena...
Volim njene pesme a najviše,, Dolari marke ,, Oro osmoro, itd.

Kao i do sad ocčkujem da će i nove pesme izazvati veliku pažnju i da će publika da uživa u njenim pesmama.

Ova nova pesma ,, Sok od moje ,, je očigledno pesma koja će biti različito tumačena. Ali treba imat hrabrosti i izneti. Jedino to ona može. Sećam se napada na mene kad sam snimila Daću daću.

Tako da želim i Jeci da nastavi ovim putem. – Zaključila je Saška.

Izvor:okonas.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Svaka žena je lepa, bez obzira na to koliko ima kilograma i koju veličinu odeće nosi, ali nijedna ne želi da izgleda pun...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.