Preživela je vršnjačko nasilje, porodica joj se ubrzo raspala: Prepoznajete li našu poznatu pevačicu?

Rubrika nekad i sad osvojila je vaša srca, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Iako vam devojčica sa fotografije verovatno ne deluje poznato, ona je danas jedna od naših najtraženijih pevačica.

Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, a detinjstvo je provela u Hrvatskoj i u Bačkoj Topoli. Kao mala pokazala je talenat za pevanje, nastupala je na školskim priredbama i društvenim dešavanjima.

Pročitajte Devojčica sa slike danas slavi 50. rođendan, a izgleda kao milion dolara - Da li je prepoznajete?
Njeni roditelji Nedeljko i Borka nisu uspeli da sačuvaju brak, a njihov razvod je pevačici slomio srce.

- Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu.

Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je ona svojevremeno za „Blic“ .

Pročitajte Maštao da postane pilot, ali je ljubav prema glumi bila jača - Da li prepoznajete dečaka sa slike?
Neverovatnu popularnost stekla je 2013. godine učešćem u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda”, gde je osvojila 4. mesto. Kao nagradu je dobila pesmu Još večeras plakaću sa tobom.

Iste godine snimila je duet sa kolegom Amarom Jašarspahićem, a prvi veliki uspeh postigla je pesmom "Za nas kasno” je koja je 2015. godine birana za jedan od najvećih hitova.

Boško Karanović
Sinu nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, Filipu, je 2018. godine izgovorila je sudbonosno "da”, a godinu dana kasnije podarila mu je sina Aleksandra.

Skladna i srećna porodica njen je najveći uspeh, a sada već sigurno znate da je pevačica iz rubrike nekad i sad upravo Aleksandra Prijović.

Izvor: gloria.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Popularna Kinder jaja, slatkiš je uz koji su odrastale generacije, a mnogima je ovo jaje od mlečne čokolade unutar kojeg...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.