Ovi znakovi mogu da budu vrlo agresivni Ovi znakovi mogu da budu vrlo agresivni Foto: Shutterstock

Ovi znakovi mogu da budu vrlo agresivni

Svaki znak zodijaka ima svoje specifičnosti, a ovo je lista onih koje je najlakše iznervirati.

Lako ih je iznervirati, a kada se naljute, gube kontrolu nad svojim rečima i ponašanjem. Neki horoskopski znakovi poznati su po svojoj lošoj naravi, ali i po teškom temperamentu.

Ovan

Ovnovi imaju tendenciju gubljenja temperamenta kada su ljuti. Oni ne mogu da sakriju svoje emocije i postanu vidno uznemireni kada ih neko ili nešto naljuti.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi. Lako se iznerviraju, a mogu biti glasni i agresivni kad su besni. Međutim, nakon toga se brzo ohlade.

Devica

Budući da su perfekcionisti, Device imaju velika očekivanja od ljudi i ako se ne ispune, često se naljute. Ne ustručavaju se da kažu zlobne stvari, ali se kasnije kaju.
Znaci u horoskopu za koje je laž smrtni greh

Lav

Oni su puni samopouzdanja. Nikad se neće povući iz svađe i uvek će se držati svojih stavova. Međutim, u ljutnji često znaju da kažu stvari koje im uništavaju odnose s drugima, piše "Index.hr".

Škorpija

Škorpije su žestoke i snažne. One znaju šta žele i kako to žele. Ako nešto pođe po zlu, gube svoje strpljenje. Ne mogu se lako iznervirati, ali kad se to dogodi, teško se kontrolišu.

Izvor: direktno.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Kinder toblerone

    Deserti 26. 11. 2021.

    Kinder toblerone Za kinder toblerone masa je ista kao kod rafaelo kuglice do dodavanja kokosa. Izuzimamo ga i dodajemo čokoladu. Divan ukus, drugačiji od[…]

    Read more...