Predškolska ustanova Poletarac u Odžacima počinje sa radom 11. majaPredškolska ustanova Poletarac u Odžacima počinje sa radom 11. maja

Predškolska ustanova “Poletarac” iz Odžaka obaveštava roditelje da počinje sa radom u ponedeljak, 11. maja. Od ponedeljka će raditi objekti celodnevnog boravka u Odžacima – centralni, “Park” i “Bajka”.

“U prvoj fazi otvaranja objekata, a na osnovu iskazanih potreba porodica, teži se minimizovanju zdravstvenih rizika za decu, roditelje i zaposlene. U prvoj fazi kreću deca čiji su roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici deteta, u obavezi da se vrate na posao, a nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja dece”, saopšteno je iz Predškolske ustanove u Odžacima.

Na osnovu dopisa iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva zdravlja roditelji su u obavezi da donesu:

- potvrdu od strane poslodavca koja dokazuje da moraju da obavljaju poslove u sedištu ili drugim poslovnim i organizacione jedinicama poslodavca, sa kontaktom poslodavca. U svim drugim situacijama preporučuje se da dete ostane kod kuće;

-potvrdu od nadležnog pedijatra da je dete zdravo i uredno vakcinisano.

“PU ‘Poletarac’ će organizovati svoj rad u skladu sa smernicama i preporukama Ministarstva prosvete i Ministarstva zdravlja i izvršiti sve potrebne pripreme kako bi obezbedili zdrav i bezbedan boravak dece i zaposlenih”, dodaje se u saopštenju.

izvor: ico.rs

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…