Кошаркашки клуб “Апатин” састао се у хали основне школе “Жарко Зрењанин” са кошаркашким клубом “Марина” Бачка Паланка. Ово је било пето коло у конкуренцији “Летње лиге” Бачка, а наши момци су славили резултатом 78:61. После прве четвртине која је отишла у корист гостију резултатом 21:25, Апатинци су блистали у другој четвртини и на полувреме се …

Нова победа кошаркашког клуба „Апатин“ Read More »


Кошаркашки клуб “Апатин” састао се у хали основне школе “Жарко Зрењанин” са кошаркашким клубом “Марина” Бачка Паланка. Ово је било пето коло у конкуренцији “Летње лиге” Бачка, а наши момци су славили резултатом 78:61.

После прве четвртине која је отишла у корист гостију резултатом 21:25, Апатинци су блистали у другој четвртини и на полувреме се отишло резултатом 43:38. У другом делу меча, односно у последње две четвртине, изабраници Ненада Угарковића су били бољи, контролисали утакмицу, и заслужено славили коначним исходом 78:61. 

У редовима домаћих најефикаснији је био Почучa са 20 поена, док је код гостију најрасположенији био Миловац са 20 поена. Тренер Апатинаца Ненад Угарковић каже да је задовољан издањем екипе, и оно што треба нагласити јесте да је ова екипа у такмичењу са младим тимом, да би што више напредовали у били спремни за следећу сениорску сезону. 

Овом победом, кошаркашки клуб “Апатин” се тренутно налази на четвртој позицији са 4 бода, а испред њега су “Basketball Stars” и “Славија-Универзитет” са 5 бодова, као и првопласирана “Марина” са 6 бодова, али и утакмицом више.

Видан Јеротијевић


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Spremite debele novčanike: Ovo su cene u Grčkoj
Spremite debele novčanike: Ovo su cene u Grčkoj

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.