Одлучено и да се релаксира рекреативна настава и екскурзије уз сагласност Министарства просвете и надлежних институција

(Фото Танјуг)

Кризни штаб одлучио је да релаксира мере против вируса корона услед стабилне епидемиолошке ситуације, изјавио је данас покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић.

Како је навео Гојковић, након данашње седнице, одлучено је да малопродајни објекти немају ограничено радно време, као и угоститељски објекти на отвореном уз музику до један после поноћи.

Када је реч о угоститељским објектима у затвореном, они ће моћи да раде до један после поноћи, преноси Танјуг.

Гојковић каже да су одлучили да могу да се одржавају матурске прославе, с тим што је број људи који могу бити у затвореном ограничен на 500.

Такође, данас је одлучено и да се релаксира рекреативна настава и екскурзије уз сагласност Министарства просвете и надлежних институција.

Када је реч о спортским манифестацијама, како је навео Гојковић, на стадионима и отвореним спортским теренима дозвољено је присуство публике до 50 одсто места, док је у затвореним халама дозвољено до 30 одсто капацитета.

Гојковић наводи и да су омогућена окупљања до 500 људи, а више од тог броја не може без посебне дозволе Кризног штаба.

„Епидемиолошка ситуација је стабилна, један дужи период имамо стагнацију броја новозаражених, а и у болницама је задовољавајућа ситуација”, навео је Гојковић и додао да се тренутно у болницама у целој земљи налази мање од 500 ковид пацијената.

The post ПРОДУЖЕНО РАДНО ВРЕМЕ УГОСТИТЕЉИМА, ДОЗВОЉЕНЕ ПРОСЛАВЕ ДО 500 ЉУДИ appeared first on Radio Dunav.


Одлучено и да се релаксира рекреативна настава и екскурзије уз сагласност Министарства просвете и надлежних институција (Фото Танјуг) Кризни штаб одлучио је да релаксира мере против вируса корона услед стабилне епидемиолошке ситуације, изјавио је данас покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић. Како је навео Гојковић, након данашње седнице, одлучено је да малопродајни објекти немају ограничено […]

The post ПРОДУЖЕНО РАДНО ВРЕМЕ УГОСТИТЕЉИМА, ДОЗВОЉЕНЕ ПРОСЛАВЕ ДО 500 ЉУДИ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Simptomi visokog pritiska koji se javljaju tokom spavanja
Simptomi visokog pritiska koji se javljaju tokom spavanja

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.