NOVI DOM U SELIMA: Krov nad glavom za još 42 somborske porodice NOVI DOM U SELIMA: Krov nad glavom za još 42 somborske porodice
utorak, 29 novembar 2022 06:08

NOVI DOM U SELIMA: Krov nad glavom za još 42 somborske porodice

ZAHVALJUJUĆI konkursu Ministarstva za brigu o selu, još 42 porodice dobiće svoj novi dom u somborskim selima.

- Briga o mladima i briga o selu su oblasti koje su u našem stalnom fokusu. Oživljavanje sela je važan deo odgovorne politike Aleksandra Vučića da sačuvamo naš identitet i da pružimo vetar u leđa našim mladima pri realizaciji svojih životnih projekata. Izuzetno sam srećan što, pored mladim bračnim parovima, omogućene su i kupovine kuća za samohrane majke i smatram i verujem da jačanje žena na selu, osnaživanje naših žena je važan deo našeg posla i odgovornosti - poručio je graodnačelnik Sombora Antonio Ratković.

Tokom 2021. i 2022. godine ovim putem krov nad glavom dobile su 93 porodice iz Grada Sombora. Ove godine za kupovinu kuće u Svetozar Miletiću odlučilo se šest porodica, u Doroslovu osam, Telečkoj, Rastini i Staparu po dve, Aleksa Šantiću, Stanišiću i Gakovu po četiri, Bačkom Monoštoru per, Čonoplji i Bačkom Bregu po jedna i u Bezdanu tri.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.