Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će OVAJ ZNAK DO KRAJA JULA biti APSOLUTNI MILJENIK SUDBINE: Sve će vam pasti s neba - profit, ljubav, zdravlje

Poznati ruski astrolog Pavel Globa praktično svakodnevno daje najrazličitije astro prognoze, a ljudi širom bivših sovjetskih republika ga rado prate i imaju puno poverenja u njegova predviđanja. Globa se ovog puta osvrnuo na znak koji će u julu biti miljenik zvezda - sve će mu ići od ruke i moći će samo da se zavali i uživa. Hajde da vidimo o kome je to reč!

Do kraja aktuelnog meseca očekuje vas vrtlog sreće i pozitive, na trenutke će izgledati kao da vam sve pada sa neba. Ovo je posebno dobar period za finansijska pitanja, a vaši prihodi biće i više nego dobri. Očekuju vas nagli i iznenadni dobici i neočekivan profit i moguće je da ćete rešiti neka stara dugovanja.

Jul će vam doneti raznolikost i pozitivne promene, a primećvaćete puno rezultata i to bez preteranog truda. Na trenutke će vam izgledati kao da vam Univerzum pokazuje pravi put. Na poslu će se povećati potreba za vašim uslugama ili radom i posle dugo vremena osetićete da ste cenjeni.

Ako ste slobodni, uživaćete u dobrim romantičnim sastancima i živopisnim emocija. Sredinom jula, tačnije ovih dana, vas očekuje neverovatan susret.

Izvor: blic.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.