Somborske vesti

U subotu u MZ Venac gradonačelnica Sombora razgovara sa građanima

Podsećamo građane da će u subotu 7. decembra, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović sa timom svojih saradnika, u kancelariji MZ „VENAC“, u vremenu od 9 do 12 časova primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga rada lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u vašoj mesnoj zajednici i gradu, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da pomogne.

Pozivamo građane koji osećaju zabrinutost u vezi sa boravkom migranata u Somboru da dođu na Otvoreni dan u prostorije MZ „Venac“ kako bi razgovarali sa gradonačelnicom i predstavnicima nadležnih službi i dobili odgovore na svoja pitanja i nedoumice.

Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na sastanak sa gradonačelnicom, svoja pitanja mogu uputiti u pisanoj formi i predati u Mesnu zajednicu „VENAC“ kao i na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., nakon čega će odgovor od gradonačelnice dobiti takođe u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.

Još vesti iz kategorije...

Top