Somborske vesti

U nedelju besplatan koncert Sergeja Ćetkovića u Somboru

Povodom oktobra, Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, u nedelju 29. septembra, sa početkom u 18 časova na trgu Svetog Trojstva u Somboru, održaće se besplatan koncert Sergeja Ćetkovića pod nazivom „Sombor je roze“. Organizator roze koncerta je kompanija „Avon“ uz podršku grada Sombora i Društva za borbu protiv raka, a u okviru Avon Akcije za borbu protiv raka dojke, za zdravlje svih žena pevaće Sergej Ćetković.

Avon Akcija za borbu protiv raka dojke u Srbiji ove godine obeležava 15 godina postojanja. Celokupan bruto profit od prodaje proizvoda sa ružičastom vrpcom izdvaja se za programe u okviru Akcije za borbu protiv raka dojke, a ove godine najveći doprinos ostvarile su Avon Dame sa prodajne Zone 9, sa centrom u Somboru, i tako dovele ovaj veliki događaj u svoj grad. Koncert u Somboru treći je u nizu, a do sada su svoj grad u roze bojili Niš i Kragujevac.

Besplatnim koncertom stvorena je prilika da se u opuštenoj atmosferi, u društvu bliskih osoba ženama pošalje važna poruka – rak dojke, najčešće maligno oboljenje kod žena, izlečiv je u preko 90% slučajeva ukoliko se otkrije na vreme.

Pozivamo vas da obučete ili ponesete nešto roze i da nam se pridružite u prenošenju ove značajne poruke u društvu žena do kojih vam je stalo!

Pre koncerta u okviru obeležavanja meseca borbe protiv raka na šetalištu pored Velikog bačkog kanala u 16 časova, održaće se šesto izdanje trke „Dame trče“ i „Trke za srećnije detinjstvo“

Još vesti iz kategorije...

Top