Horoskop

Šta koji horoskopski znak treba da uradi ovog leta?

Pročitajte smernice da leto 2014. godine postane leto vašeg života.

Ovan 

Vaš vladar Mars, posle osam meseci, 29. jula ulazi u znak Škorpiona što će doneti veliku količinu energije i elan za nove početke, ali i za rešavanje eventualnih problema nagomilanih od kraja prošle godine. Libido će biti povećan, kao i želja za novim emotivnim kontaktima. Budite oprezni u saobraćaju krajem avgusta, izbegavajte u tom periodu sukobe bilo koje vrste. 

Bik 

Od kraja 2012. godine niste u top formi zbog lošeg aspekta Saturna i to će trajati do Nove godine, te se spremite i na koju prepreku tokom narednih par meseci. Ovo možete iskoristiti radeći na promeni svega onoga (u vezi s poslom) što vam smeta, jer ćete imati podršku Marsa u tome. Ne očekujte mnogo novca u narednim danima, ali nećete baš ni biti u besparici, ne brinite. Ukoliko ste planirali promenu prevoznog sredstva, samo napred! 

Blizanci 

Nikako nećete znati na koju stranu bi valjalo krenuti od velikog broja ponuda i puteva koji vam se otvaraju. Želja da budete na više strana istovremeno bi vas mogla dovesti do toga da propustite ono najbolje, pa zastanite na vreme, zauzdajte svoju radoznalost i napravite plan šta ćete i kako ćete dalje u životu. Ne obećavajte više od onoga što možete da ispunite, već ste na ivici da vas okolina proglasi neodgovornim. 

Rak 

Iako će tokom narednih par meseci biti više radosti nego suza, Neptun donosi mogućnost krađe i prevare. Ako ste privatnik (a i ako niste), proverite da li ste dobro obezbedili svoj objekat. Kraj avgusta donosi potpisivanje jednog važnog papira ili ugovora - pažljivo pročitajte svaku klauzulu, postoji kvačica koja vam ne odgovara. Još nije povoljno za pozajmice, dizanje kredita ili veće ulaganje, dosta rizikujete. 

Lav 

Nećete znati gde ćete pre jer će život, porodica i okolina imati milion planova baš za vas. Ako vam ne prija da budete toliko u fokusu (u šta sumnjam), distancirajte se i osamite, a ako u tolikoj frci ipak i uživate, nastavite bez gunđanja i zvocanja. Ono što bi valjalo učiniti svakako je promena ishrane ukoliko ste nabacili koji kilogram. 

Devica 

Zadovoljstvo koje osećate zbog jedne lepe vesti u vezi sa prijateljem biće motivacija da i vi počnete sa promenama u načinu ishrane, sporta i generalno svakodnevnog života. Ukoliko ste do sada imali problema sa stomakom, možda bi valjalo raditi na smirivanju i kontrolisanju stresa jer je poznato da vaš znak kao posledicu stresa dobija problem sa varenjem i stomakom.

Vaga 

Tokom ovog leta više ste okrenuti ka drugima nego ka sebi. Osećate želju da pomažete onima koji su u problemu, ali vodite računa da njihove probleme ne reflektujete na svoj život. Niste emotivno zadovoljni, a tokom jula ste posebno osetljivi i zato izbegavajte direktne konfrontacije, posebno sa osobama koje vam u suštini i nisu mnogo važne. 

Škorpija 

Krajnje je vreme da prestanete da živite u prošlosti i da se okrenete ka realnoj budućnosti koju sami planirate da realizujete. Ukoliko ste izašli iz emotivnog odnosa (a mnogi od vas jesu), spremite se za nove izazove i nove kontakte. Promenite sve što vas je sputavalo jer jedino na taj način postajete spremni za divne događaje koje vam je sudbina namenila. 

Strelac 

Iako ste imali puno planova i dogovora u vezi sa godišnjim odmorom zbog jednog problema, mislim da će sve morati da bude pomereno. Samo mali broj vas će uspeti da otputuje na planiranu destinaciju koju je želeo i u vreme kada je to odredio. Ovoga puta nije u pitanju posao već želja da nešto radite po pitanju stambenog ili poslovnog prostora. Od početka avgusta ulazak vašeg vladara Jupitera u znak Lava i vama donosi potrebu da sve menjate. Počnite od sopstvenog izgleda, ostalo će doći kasnije. 

Jarac 

Tokom leta, probajte da rešite dugo odlagani porodični problem koji preti da vas poremeti kako materijalno, tako i finansijski. Možda će to zahtevati od vas i da pomerite sopstvene planove, ili da se čak odreknete puta, ali neka, isplatiće se i to već sredinom septembra. Prevaziđite svoj rigidan stav i počnite da učite fleksibilnost u životu. Radujte se! 

Vodolija 

Pritisnuti ste lošim aspektom Saturna i već dve godine ne možete život da uzmete u svoje ruke. Iako ovaj period traje do kraja godine, tokom leta ćete ipak normalnije disati, putovati i radovati se. Pre svega, nemojte pomerati planirani odmor, prijaće vam. Zatim počnite sa promenama načina života koji vam ne odgovara - koliko god za to sada nemate elana, bićete oduševljeni. Ukoliko imate potrebu za polaganjem ispita ili dokazivanjem bilo koje vrste, opustite se, sve ide kao po loju. 

Ribe 

Ovo leto je izvrsno za početak rada na sebi pa ako imate vremena, upišite neki kurs ili se posvetite samo svom napredovanju u svakom smislu. Ukoliko planirate promenu stambenog prostora, požurite i završite to do sredine jula. Manji zdravstveni problemi prestaju od avgusta, ali je neophodna promena načina ishrane i više kretanja. 

Izvor: prva

Foto: vlado/freedigitalphotos.net

Još vesti iz kategorije...

Top