Horoskop

Šta donosi Venera u Ribama?

Venera, planeta lepote, ljubavi, uživanja i novca, 6. aprila, ulazi u senzualne Ribe, znak u kojem će boraviti do 3. maja. Žene će biti zavodljivije i zanosnije, tajanstvenije nego inače, a muškarci romantičniji, spremni da odu i na kraj sveta kako bi osvojili onu koju žele.

Konjunkcija Venere i Neptuna, kod svih znakova, od 6. do 25. aprila, naglašava ljubavni zanos, tako da će u tom periodu započeti mnoge tajne veze. Ovaj aspekt, kod umetnika i naučnika, pojačava inspiraciju i nadahnuće, pa mogu da nastanu sjajna umetnička dela i naučni projekti.

Sredinom aprila, Venera obrazuje harmonične aspekte sa Jupiterom i Saturnom, što mnoge Rakove, Škorpije i Ribe može da odvede pred oltar ili na neko prekookeansko putovanje.

Oko 24.aprila, stelijum Neptuna, Venere i Meseca u Ribama naglašava emocije, pa mnogi tada neće uspeti da sakriju nežna osećanja. Ovaj aspekt pojačava kreativnost, inspiraciju i maštu, posebno kod slikara, kompozitora i naučnika rođenih u vodenim znacima.

Prelazak Venere preko poslednjeg zodijačkog znaka, osetiće svi, a naročito vodeni i zemljani znaci. Njihov emotivni život biće bogatiji, finansijska situacija bolja, mada ne bi trebalo nikome da pozajmljuju novac, jer ga verovatno više nikada neće videti. U ovom periodu, takođe, mnogi mogu da imaju problema i sa viškom kilograma. U periodu konjunkcije Venere i Neptuna, od 6. do 25. aprila, mnogi mogu da se zaljube, uđu u brak ili postignu uspeh na polju umetnosti, nauke, medicine.

Konjunkcija ovih planeta simbolizuje i bakterijske infekcije, hormonski disbalans, probleme sa grlom, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, venama.

Ovan - Konjunkcija Venere i Neptuna u vašoj 12. astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja živi u nekoj prekookeanskoj zemlji. Novac vam pristiže "tajnim kanalima" preko zanimanja koja imaju veze sa medicinom, umetnošću, naukom.

Bik - Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i posla u vašem 11. astrološkom polju, blizu Neptuna, simbola zanosa, može da vam donese poznanstvo sa ambicioznom osobom koja radi sa strancima ili zbog posla često putuje. Preko prijatelja možete da dođete do nekog isplativog posla.

Blizanci - Venera, vladalac vaše astrološke kuće ljubavi, zajedno sa Neptunom u vašoj desetoj astrološkoj kući, nagoveštava udvaranje šarmantne osobe koju poznajete preko posla. Ukoliko vaše zanimanje ima veze sa nekretninama, građevinom, finansijama, naukom, očekuje vas uvećanje prihoda.

Rak - Venera u konjunkciji sa Neptunom u vašem devetom astrološkom polju, na nekom kraćem putu poslovnom u inostranstvu ili na fakultetu, može da vam donese iznenadno poznanstvo sa nekim vodenim znakom. Osoba koja prema vama već dugo gaji simpatije priprema vam prijatno iznenađenje.

Lav - Konjunkcija Venere i Neptuna u osmoj astrološkoj kući može da vam donese mnogo ljubavnih uzbuđenja i zanimljivih susreta sa uticajnim osobama čiji vas šarm neće ostaviti ravnodušnim. Od osobe koja radi u nekoj banci ili finansijskoj instituciji možete da dobijete zanimljivu poslovnu ponudu.

Devica - Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa Neptun, vrlo blizu Venere u polju ljubavi, povoljno utiče na vašu komunikaciju sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, na nekom javnom skupu, možete da upoznate atraktivnu, senzualnu osobu. Ako često putujete zbog posla, očekuje vas poboljšanje finansijske situacije.

Vaga - Vaš vladalac Venera blizu Neptuna u vašoj šestoj astrološkoj kući, donosi vam udvaranje kolege ili osobe koju poznajate preko posla. Ukoliko radite u zdravstvu, medijima ili se bavite zanimanje zbog kojeg ste prisutni u javnosti, možete da dobijete interesantne ponude.

Škorpija - Sa Venerom i Neptunom u petom astrološkom polju, možete da se zaljubite ili uđete u emotivnu vezu sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom. Uvećanje prihoda očekuje predstavnike vašeg znaka koji rade u bankama, menjačnicama, teretanama.

Strelac - Venera i Neptun, jedan od vladalaca vašeg znaka u vašoj četvrtoj astrološkoj kući, mogu da vam donesu rešenje stambenog pitanja ili šansu da završite posao u vezi sa kupoprodajom nekretnina. Osoba čije zanimanje ima veze sa predavaštvom, diplomatijom može da vam izrazi ljubav preko mejla.

Jarac - Neptun u vašem trećem astrološkom polju u konjunkciji sa planetom ljubavi, Venerom, nagoveštava mogućnost odlaska na romantično putovanje sa partnerom. Možete da postignete dogovor sa osobama sa kojima ste već razgovarali o nekom zajedničkom projektu.

Vodolija - Venera i Neptun u vašoj drugoj astrološkoj kući u konjunkciji sa Neptunom, nagoveštavaju mogućnost tajnih ili paralelnih izvora prihoda. Ipak, povedite računa kome pozajmljujete novac. Na kraćem poslovnom putu u inostranstvu, možete da upoznate lekara, umetnika, farmaceuta.

Ribe - Ljubavne planete u vašem znaku utiču na vaš šarm i popularnost, naročito kod suprotnog pola. Međutim, ovaj aspekt može da vam donese i probleme sa viškom kilograma. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, možete da računate na podršku uticajnih, uglednih osoba koje mogu da imaju uticaja na dalji tok vaše karijere.

Izvor: Novosti

Još vesti iz kategorije...

Top