Somborske vesti

Prezentacija Mera akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu 2018-2021. u MZ „lake“

Juče e u MZ „Mlake“ za članove Saveta mesne zajednice i sve zainteresovane građane, održana kratka prezentacija „Mera akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih po osnovu poreza na imovinu 2018-2021“.

Na prezentaciji su govorili Branislav Svorcan i Nikolina Kovačić iz Odseka za lokalni ekonoski razvoj i podršku ulaganjima, i poreski inspektor Branimir Trbojević.

Ovo je šesta mesna zajednica u kojoj je održana prezentacija kojom se predstavlja ciklus participativnog budžetiranja, način i važnost plaćanja poreza na imovinu, kao ii način učestvovanja mesne zajednice u ovom procesu.

Grad Sombor organizuje godinama u nazad ciklus participativnog budžetiranja u kome su građani pozvani da glasanjem odaberu projekat od značaja za zajednicu koji će biti finansiran u narednoj godini.

 

Još vesti iz kategorije...

Top