Somborske vesti

Počela javna rasprava o nacrtu Odluke o četvrtim izmenama i dopunama odluke o davanju u zakup poslovnog prostora kojim upravlja JKP „Prostor“

Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave Grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu odluke o četvrtim izmenama i dopunama Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora kojim upravlja JKP „Prostor“.

Javna rasprava traje od 04.09.2019. do 18.09.2019. godine, nakon čega će nadležno odeljenje održati javnu prezentaciju 18.09.2019. godine od 11,00 do 12,00 časova u sobi 142 zgrade Županije, Trg Cara Uroša broj 1.

Svi zainteresovani građani svoje predloge i komentare za nacrt odluke o četvrtim izmenama i dopunama Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora kojim upravlja JKP „Prostor“ mogu da dostave u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave Grada Sombora, Trg Cara Uroša broj 1, 25000 Sombor, ili u elektronskom obliku na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 17.09.2019. godine.

Originalni javni poziv na javnu raspravu i nacrt odluke o četvrtim izmenama i dopunama Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora kojim upravlja JKP „Prostor“ možete da pogledate ovde.

Još vesti iz kategorije...

Top