Horoskop

Ova četiri horoskopska znaka su najbolji domaćini

Za Srbe kažu da generalno vole da ugoste i lepo dočekaju svoje prijatelje i familiju. Od nezaobilazne jutarnje kafe i ratluka, do svečanih ručkova sa domaćom supom, gibanicom,mesom i naravno kolačima.

Ali, ipak zvezde kažu da nismo svi jednako dobri domaćini, i da se samo četiri astrološka znaka izdvajaju kao najbolji među najboljima.

Lav

Kao kralj životinja, on caruje i u svom domu. Lavovi su divni roditelji koji imaju fantastičnu vezu sa svojom decom. Pravedni i jaki, oni pružaju sjajan primer kako bi trebalo da se ponaša. Umeju da pružaju podršku i daju dobar savet i uvek su okruženi brojnim prijateljima.

Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvek sjajno provode.

Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju.

Bik

Ako u komšiluku imate luksuznu vilu sa raskošnim dvorištem u kojem se često priređuju zabave, budite sigurni da tu živi bar jedan Bik. Moglo bi se pretpostaviti i da je Veliki Getsbi bio rođen u ovom znaku zodijaka.

Bikovi uvek drže svoju porodicu na okupu, a kuća im je obično luksuzno opremljena i sa mnogo detalja.

Kada slave rođendan, krštenje ili slavu nikada ne štede, i neće im biti teško ni da pozajme novac kako bi proslava bila pompezna i bogata.

Na njihovoj trpezi uvek ima svega, ali pošto više uživaju u priči i pesmi, oni obično organizuju da celo slavlje neko drugi spremi umesto njih, a oni se pobrinu za dobru atmosferu.

Škorpija

Vole svoje odabrano malo društvo i uvek će ga rado ugostiti. Oni su uvek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga!

Njihov posao koji uvek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron.

Groze se tradicinalnih proslava i uvek radije potežu alternativu, kojoj naravno daju i svoj pečat.

Kod Škorpija u kući je kao kod Dionisa, vina uvek ima, pogotovo crnog. Ovog domaćina ćete smrtno uvrediti ukoliko ne popijete sa njim piće. Makar to bio i običan liker!

Ribe

Nasuprot Škorpija, Ribe uživaju u tradicionalnom duhu i često su pobožne. Rođeni u ovom znaku su umeju da budu pomalo pasivni, ali ipak uživaju u planiraju i organizaciji rođendana i praznika.

Slava se u njihovoj kući obavezno poštuje sa svim običajima, a gosti su uvek dobro došli.

Sa njihovih vrata niko neće biti vraćen, čak iako nisu planirali da ih neko poseti. Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno.

Ribe neće propustiti priliku da naprave zimnicu ili ispeku rakiju. Naprotiv, uživaće u tome! A svoje drage goste će sa ponosom poslužiti slatkim od dunja ili trešanja koje su sami spremili.

Izvor: Pressonline

Top