Somborske vesti

Održan „Otvoren dan“ u MZ Stara Selenča - Sledeći razgovor sa građanima 2. februara u Svetozar Miletiću

U prostorijama MZ Stara Selenča gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović je sa timom svojih saradnika imala priliku da razgovara sa građanima koji su došli lično da iznesu svoje probleme, zahteve, predloge i nedoumice koje se odnose na svakodnevni život u ovoj mesnoj zajednici.

Kako bi se što bolje odgovorilo na interesovanja građana, uz gradonačelnicu su bili načelnica Gradske uprave Helena Roksandić Musulin, načelnik Odeljenja za komunalne, imovinsko pravne i stambene poslove Igor Latas, direktorka JKP „Vodokanal“ Sombor Jasmina Bobić, direktor JKP „Prostor“ Sombor Goran Nonković, direktor JKP „Zelenilo“ Sombor Nikola Lančuški, a ovaj put im se pridružio i predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić.

Ko nije bio u mogućnosti da dođe na sastanak mogao je da se obrati gradonačelnici pisanim putem, a njen odgovor će biti dostavljen na kućnu adresu.

Gradonačelnica će nastaviti da obilazi mesne zajednice Sombora svake prve subote u mesecu. Sledeći „Otvoreni dan“ će se održati u MZ Svetozar Miletić 02.02.2019. godine. Građani ove mesne zajednice koji imaju potrebu da se obrate gradonačelnici, a neće biti u mogućnosti da dođu tog datuma, mogu da svoja pitanja pošalju u pisanoj formi na adresu: Dositeja Obradovića broj 3, Svetozar Miletić, ili putem mejla na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Još vesti iz kategorije...

Top