U Somboru 21. ciklus Besplatne sportske rekreacije fitnes za žene

* Pod pokroviteljstovom grada Sombora u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora i Sportskog saveza Srbije protiče 21. Ciklus Besplatne sportske rekreacije za žene u Somboru Budi zdrava - vežbaj sa nama 

U okviru plana i programa za 2021. godinu a u prolećnom ciklusu, termini su obezbeđeni u sali gradske mesne zajednice Nova Selenča, i to ponedeljkom i sredom, od 18 časova. Programom je predviđeno ciljno realizovanje po napisanom ciklusnom planu koji traje 100 dana a odnosi se na prolećni odnosno jesenji period, u vremenu od februara do juna, te od septembra - do decembra.

Programe sprovode sportski stručnjaci sa završenim visokim obrazovanjem u oblasti sportske rekreacije i fitnesa i sa odgovarajućim licencama od strane nacionalnih granskih saveza. Programom rukovodi Nataša Babić Bojana Marić - doktorke sporta i fizičke kulture i Iris Deak, master sporta i fizičkog vaspitanja.

Koordinator projekta je Ilija Lalić.

Ciljevi programa su osmisleni u omasovljenju žena u rekreativnom sportu, dostupnosti rekreativnog vežbanja svim ženama u gradu Somboru i naseljenim mestima, pod stručnim vođenjem instruktora i praćenja rezultata vežbanja, prevenciji kardiovaskularnih bolesti, kao i podizanju fizičke spremnosti na viši nivo.

Što se napomenutih top osobina tiče, reč je o besplatnom učešću tokom čitavog realizovanja programa, stručnom vođenu, praćenju rezultata i tekreaciji u kranjoj funkciji javnog zdravlja.

-----------

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor



Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Kašalj traje mesec dana, a pluća i grlo „čisti“: Zbog čega bi trebalo da se urade analize baš u ovom periodu?
Kašalj traje mesec dana, a pluća i grlo „čisti“: Zbog čega bi trebalo da se urade analize baš u ovom periodu?

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.