Tina Pelajić još jednom do zlata, Anđela Erdelj već u debiju do srebra na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova

* U  velikoj sali Sportskog centra SOKO u Somboru protekle nedelje, 18. aprila održano je Prvenstvo Srbije za juniorke do 17 godina. Klub organizator, "Radnički" iz Sombora predstavile su dve takmičarke Tina Pelajić i Anđela Erdelj

Tina, sada već iskusna tkmičarka u svom po običaju dobrom nastupu već u prvim pokušajima obezbedila je prvo mesto u svojoj kategoriji i ujedno uspela da pomeri juniorski državni rekord u izbačaju za još jedan kilogram, sa 68 kg na 69 kg.

Anđela je novo lice u Klubu dizača tegova i u svom prvom javnom nastupu pokazala je prepoznatljivo dobru tehniku somborskog dizanja tegova, oborivši lične rekorde zauzela je drugo mesto. Po rečima trenera Petra Ranga svi dizači tegova Radničkog treniraju vredno i svakodnevno i ovakvi uspesi su samo ogledalo takvog treninga. 

----------

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor



Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Upozorenje na prevare: 11 stvari koje treba da izbegavate tokom putovanja
Upozorenje na prevare: 11 stvari koje treba da izbegavate tokom putovanja

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.