Uz Gradski štrand novo prolećno izdanje koje će oplemenjivati - nove klupe

* Somborsko „Zelenilo“ nastavilo je prethodnih dana postavljanje novih i popravku oštećenih klupa u gradu i naseljenim mestima

Tako su radnici Odeljenja održavanja i mehanizacije u Bačkom Monoštoru, kod Doma kluture, postavili nove klupe, a isti posao su potom, realizovali i uz šetalište na Velikom bačkom kanalu, na potezu od Apatinskog mosta do Gradskog kupališta „Štrand“, na zadovoljstvo korisnika staze uz kanal.

 (U galeriji još dve fotografije: nove klupe uz šetalište kod populatnog Štranda i kod Doma kulture u Bačkom Monoštoru)

-------------

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor



Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.