Somborske vesti

Javna rasprava o nacrtu Odluke o taksi prevozu na teritoriji grada Sombora

Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave Grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Odluke o taksi prevozu na teritoriji Grada Sombora.

Prema ovom nacrtu Odluke definišu se način i potrebni uslovi za obavljanje taksi prevozom, postupci za izdavanje rešenja o odobravanju taksi prevoza, taksi isprave i oznake, taksi stajališta, cena za obavljanje taksi prevoza, limo servis, nadzor nad sprovođenjem odluke i kaznene odredbe.

Javna rasprava traje od 03.09.2019. do 18.09.2019. godine, nakon čega će nadležno odeljenje održati javnu prezentaciju 18.09.2019. godine od 10,00 do 11,00 časova u sobi 142 zgrade Županije, Trg Cara Uroša broj 1.

Svi zainteresovani građani svoje predloge i komentare za nacrt Odluke o taksi prevozu na teritoriji Grada Sombora mogu da dostave u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave Grada Sombora, Trg Cara Uroša broj 1, 25000 Sombor, ili u elektronskom obliku na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 17.09.2019. godine.

Originalni javni poziv na javnu raspravu i nacrt Odluke o taksi prevozu na teritoriji Grada Sombora možete da pogledate ovde.

Još vesti iz kategorije...

Top