Intenziviran rad “Udruženih građana Sombora”

“Udruženi građani Sombora” su 11. januara ove godine izborom Predsedništva intenzivirali rad. Na sastanku je imenovano Predsedništvo u sledećem sastavu: Miroslav Veljković, Aleksandar Kričković, Goran Trajkovski, Aleksa Veljković, Željko Dimović, Siniša Savović i Vladimir Lalošević.

Na sastanku građana Sombora je donešen zaključak da se u vezi migrantske krize uputi zvanični dopis Odboru za bezbednost grada Sombora sa pitanjima na koja očekujemo jasan odgovor.

“Udruženi građani Sombora” redovno razgovaraju sa našim sugrađanima, koji dele iste stavove i vrednosti za poboljšanje standarda i rešavanje opštih životnih problema.
Primarni cilj “Udruženih građana Sombora” je da zaštitimo i zastupamo interese stanovnika opštine Sombor, bez stavljanja stranačkih i ličnih interesa u prvi plan. Stop korupciji, nameštanju poslova, malverzacijama, 5G mreži i besmislenom trošenju budžetskih sredstava.

Apelujemo na gradske vlasti da migrantska kriza postane jasno kontrolisana situacija, kako bi svi naši sugrađani mogli bez straha i neprijatnih situacija da se kreću i žive u našem nekada mirnom i sigurnom gradu.

Iz ovog udruženja pozivaju sve sugrađane da im se priključe i uzmu učešće, kako bi svojim aktivnostima i idejama zajedno učinili Sombor boljim mestom za život.


Top