utorak, 29 mart 2022 06:27

NIZ AKTIVNOSTI CSR U NEDELJI PRED NAMA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA OSOBA SA AUTIZMOM

U susret obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa autizmom, Centar za socijalni rad Apatin u nedelji pred nama organizuje niz aktivnosti koje imaju za cilj podizanje svesti o autizmu.

U sredu 30.03. slušajte radio emisiju na radiju Dunav o prevenciji, ranoj dijagnostici i tretmanu dece sa poremećajima iz spektra autizma.

U četvrtak 31.03. na programu televizije Apatin možete pratiti emisiju o životu osoba sa autizmom iz ugla roditelja i ugla stručnjaka.

U petak 01.04. u centru grada Centar za socijalni rad Apatin i udruženje građana "Mali Princ" organizuju promotivne aktivnosti u sklop kojih će građanima deliti flajere, balone i brošure i razgovarati sa njima o ovoj temi.

Centralni događaj 02.04. na dan kada se obeležava Međunarodni dan osoba sa autizmom biće radionice za decu i roditelje i druženje na imanju "Nedođija" gde će učešće uzeti korisnici i zaposleni senzorne sobe i logopedsko defektološkog kabineta, udruženja "Mali princ" iz Apatina i "Maslačak" iz Sombora.

izvor:soapatin.org

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.