utorak, 15 mart 2022 06:47

Prihod od prodaje pića na predstojećem koncertu Baje Malog Knindže ide u humanitarne svrhe

Na koncertu Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, koji će se održati u subotu 19. marta sa početkom od 20 časova, na apatinskom trgu Nikola Tesla, sav prihod od prodaje pića biće namenjen za lečenje Apatinke Svetlane Mirković.

Organizatori koncerta su Udruženje Ličana „Nikola Tesla“ i opština Apatin, dok će Moto klub „Panter“ sa štandovima za prodaju pića učestvovati u prikupljanju sredstava.

– Ovo je još jedan od načina da pokažemo solidarnost sa našom sugrađankom koja je u neprilici. Priključujemo se na taj način što ćemo iskoristiti predstojeći concert, koji će sigurno okupiti veliki broj ljudi, kako bi zaradu od prodaje pića usmerili u humanitarne svrhe, za Svetlanino lečenje -ističe Željko Bubalo, ispred Moto kluba „Panter“.

Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve Apatince i njihove goste na druženje i pomoć našoj sugrađanki Svetlani Mirković (1972), koja je obolela od karcinoma, a kojoj je potrebno još oko 25.000 evra za lečenje u Beču.

Novac se može donirati i slanjem SMS poruke: 788 na 3030.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.