U Apatinu obeležen Dan oslobođenja U Apatinu obeležen Dan oslobođenja
utorak, 27 oktobar 2020 05:33

U Apatinu obeležen Dan oslobođenja

Opština Apatin danas je obeležila 76. godišnjicu od oslobođenja. Venci i cveće na spomen obeležja palim borcima danas su položeni u Prigrevici i Apatinu, a tokom jučerašnjeg dana u Kupusini, Svilojevu i Sonti.

Delegacije opštine Apatin bile su prisutne u svim selima apatinske opštine, kao i u Apatinu gde je ceremoniju ulepšao dečiji hor „Radost“ pesmom Bella Ciao.

Pored delegacije opštine Apatin koju je predvodila predsednica Dubravka Korać i njen zamenik Radovan Đukić, vence i cveće su danas položile delegacije vojske Srbije, Ruske ambasade, Subnor-a, rezervnih vojnih starešina, penzionisanih vojnih lica, ratnih veterana „Patriotski front“ i predstavnici političkis stranaka SNS i SPS.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.