Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka počeli sa kontrolnim suretima Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka počeli sa kontrolnim suretima
ponedeljak, 01 februar 2021 05:06

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka počeli sa kontrolnim suretima

Tekstilac- Bačka 1901 1:1 ( 0:1)

Odžaci- Gradski stadion. Sudija: Nemnja Kuzmanović ( Kula). Strelci: Prelić 90. min. iz penala za Tekstilac , a Krmar u 11. minutu za Bačku.

Tekstilac: Brać, Stevanović, Simović, Jablan, Liščević, Stanković, Jovanović, Božičić, Potkozarac, Pavlović, Galić. Igrali su još: Ignjatović, Pivarov, Prelić, Dakić, Mijatović, Vukadinović, Đokić.

Bačka 1901: Ćuruvija, Žiža, Lončar, Bjedov, Anđić, Kostić, Marić, Provči, Krmar, Jovanović, Mezei. Igrali su još: Đurović, Ćulibrk, Grčić, Šafranj, Malenčić. Tomić, Simić.

U prvoj utakmici ove godine snage su odmerili nekadašnji dugogodišnji rivali. Igra se, u većem delu utakmice, odvijala između dva kaznena prostora, ali su Subotičani ozbiljnije napadali i ugrožavali gol domaćih. Posle jednog faula na 20-ak metara od gola, Krmar je iz slobodnog udarca uputio loptu na gol, ona je nekog iz živog zida zakačila i promenila smer, pa se našla u mreži – 0:1. Desetak minuta kasnije ponovo je Krmar bio u prilici, ali je Brać dobro intervenisao i sprečio pogodak. U 36. minutu u odličnoj prilici našao se Jovanović, ali je vratar Odžačana još jednom izašao kao pobednik. Tri minuta kasnije usledila je kontra domaćih, na 30-ak metara od gola Bačke našao se Pavlović koji je pokušao da lobuje istrčalog golmana gostiju, ali je bio neprecizan.

U drugom delu viđena je donekle ista slika, uz nešto ofanzivniju igru igrača Tekstilca koji su pokušali da izjednače, ali nikako nisu uspevali da nadmudre odbranu Subotičana. Gosti su u 80. minutu imali priliku da dupliraju prednost ali je Malenčić umesto u mrežu pucao pored gola. I kada se svakog trenutka očekivao kraj meča, Šafranj je neoprezno oborio Anđelkovića a sudija odmah pokazao na penal. Usledila je reakcija klupe Subotičana koji su smatrali da se faul dogodio van kaznenog prostora, ali je sudija je ostao dosledan a Prelić sigurnim udarcem uspeo da izjednači.

-U potpunosti sam zadovoljan onim što smo prikazali. Ovo je naša prva provera i uočene su neke greške, ali to je normalno jer smo se tek okupili i počeli sa radom. Priliku su dobili svi igrači i drago mi je što smo se sastali sa jednim izuzetno kvalitetnim rivalom koji se znatno pojačao, pa je provera u celosti uspela. Nastavljamo sa pripremama i verujem da ćemo mnogo toga ispraviti do naredne utakmice, rekao je šef stručnog štaba odžačkog Tekstilca Slobodan Bačić.

Izvor: apa-press.info

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.