utorak, 23 februar 2021 06:24

U opštini Kula od 24. februara do 15. marta nastave na daljinu

Štab za vanredne situacije opštine Kula na vanrednoj sednici održanoj 22. februara 2021. godine, izvršio je analizu epidemiološke situacije na teritoriji opštine Kula i konstatovao da je ona pogoršana, i u skladu sa tim komandant Štaba za vanredne situacije je doneo Naredbu direktorima osnovnih i srenjih škola, na teritoriji opštine Kula da organizaciju i realizaciju obrazovno – vaspitnog rada u osnovnoj i srednjoj školi od 24. februara 2021. Godine do 15. marta 2021. godine, ostvarivanje nastave neposrednim putem realizuju putem učenja na daljinu i to: sa učenicima od petog do osmog razreda u osnovnoj školi i sa učenicima od prvogdo četvrtog razreda srednje škole.

Organizovanje i ostvarivanje obrazovno – vaspitnog rada putem učenja na daljinu realizovati u skladu sa Stručnim uputstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.