petak, 12 februar 2021 07:49

Biće dva uključenja na brzu saobraćajnicu u opštini Kula

 Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić i njegovi saradnici sastali su se sa timom projektanata firme MHM-Projekt doo Novi Sad, koji su angažovani na izradi projekta brze saobraćajnice: granični prelaz s Mađarskom (Bački Breg) – Sombor – Kula – Vrbas – Srbobran – Bečej – Kikinda – granični prelaz s Rumunijom (Nakovo).

Tema radnog sastanka bila je prevazilaženje mogućih prepreka tokom izgradnje brze saobraćajnice. Na sastanku je utvrđeno da će u Kuli biti dva uključenja na trasu, kod industrijske zone i na Liparskom putu, kako bi se teretni saobraćaj preusmerio iz centra Kule, dok će Crvenka i Sivac imati po jedno uključenje. Potvrđeno je da će radovi na izgradnji brze saobraćajnice početi krajem godine.

Takođe, u svečanoj sali Skupštine opštine Kule održana je sednica Saveta za bezbednost. Nakon usvajanja zapisnika, članovi Saveta su razmatrali aktuelnu bezbednosnu situaciju u opštini Kula. Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić istakao je da je Dom zdravlja Kula odoleo svim izazovima, a direktor Doma zdravlja Dr Žarko Ševin je rekao da kreće revakcinacija na teritoriji opštine Kula i dodao da će dobiti novi rendgen aparat, vredan 8 miliona dinara kojim će biti unapređena dijagnostika i zdravstvena zaštita pacijenata.

Izvor: dnevnik.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.