sreda, 27 april 2022 07:23

Konkurs za zapošljavanje u Pošti širom Srbije počinje 4. maja

Pošta Srbije Beograd 4. maja pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije.

„Potreba za novim radnicima rezultat je širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica“, navela je Služba za odnose s javnošću tog javnog preduzeća i precizirala da su aktuelne potrebe za zapošljavanjem vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

Za ta radna mesta u poslovnicama širom zemlje, imaju priliku da se prijave kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće, dodaju, pozvani na profesionalnu selekciju,

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je stranicu www.konkurs.posta.rs, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ta stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Pošta Srbije među najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

„Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija“, navode iz Pošta Srbije.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.